En gezamenlijke regionale veiling 
De Stichting Vastgoedveiling IJssel - Drenthe, opgericht in 2007, heeft als doel het organiseren van een regionale vastgoedveiling. Inmiddels zijn alle notariskantoren uit het verzorgingsgebied deelnemer geworden en brengen objecten in. 
Vanaf 1 januari 2016 is de veilinglocatie het IJsseldelta Center aan het Stadionplein 20 te Zwolle (onderdeel van het IJsseldelta Stadion). Op het terrein parkeren is tegen betaling mogelijk, bezoekers aan de veiling ontvangen bij vertrek een uitrijkaart, het parkeren is voor u gratis.
Routebeschrijving

De aankondiging van de te veilen objecten vindt minimaal 30 dagen voor de veilingplaats in regionale dagbladen en op onze website www.vvijd.nl. Deze advertenties verschijnen bijna altijd op een zaterdag.

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris

Onder de verantwoordelijkheid van het bestuur worden een aantal operationele zaken geregeld. Het bestuur bestaat uit notarissen. De stichting besteedt de feitelijke organisatorische werkzaamheden uit aan de veilingcoordinator (info@vvijd.nl). 

U bent van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom op de veiling. De toegang is gratis.
Volg ons tevens op Twitter @vvijd!

INTERNETBIEDEN
De vastgoedveilingen zijn live te volgen via het internet. Tevens bestaat de mogelijkheid om mee te bieden via het internet. Zo hebben kopers de keus om naar de veilingzaal te gaan of via het internet mee te bieden op de te veilen objecten.
Iedereen kan de veiling via het internet volgen. Als iemand wil meebieden via internet moet hij zich vooraf via een notaris als potentiele bieder laten registreren en een borgsom storten van 1% van het maximaal te bieden bedrag. Meer informatie over het internetbieden vindt u op deze site onder de button INTERNETBIEDEN.
Afgelopen periode is gebleken dat het internetbieden succesvol is. Naast de biedingen uit de zaal wordt ook steeds vaker online meegeboden.

Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.